fbpx
Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen…
Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma - Woe - Vrij: 10:00 - 18:00
Di - Do: Op aanvraag

Wat is een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is een specialist in klachten aan het menselijk bewegingsapparaat. Het menselijk bewegingsapparaat is het systeem waardoor de mens zicht voort kan bewegen. Denk hierbij aan onder andere het skelet, spieren, pezen, ligamenten en het zenuwstelsel.

Wat moet ik meenemen naar de behandeling?

Indien van toepassing is het aan te raden om geschikte sportkleding en een handdoek mee te brengen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is afhankelijk van het probleem en de persoon. Wij starten altijd met een uitgebreid onderzoek, daarna wordt een voorstel gegeven van het behandelplan.

Wat voor kleding kan ik het beste dragen?

Het is raadzaam om gemakkelijke kleding te dragen met gepast ondergoed.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak kan gemakkelijk ingepland worden via de online afspraakplanner.

Heb ik een verwijzing nodig van de dokter?

Dankzij de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) heeft u géén verwijsbrief meer nodig voor een (behandel)consult bij de fysiotherapeut.

Een behandeling duurt gemiddeld 30-60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van meerdere factoren zoals de ernst van de aandoening(en), medische voorgeschiedenis. Tijdens de behandelingen wordt er elke keer geëvalueerd en getoetst op de vooraf opgestelde behandeldoelstellingen.

Wij zien diverse patiënten met diverse aandoeningen aan het menselijk beweegapparaat. Bekijk onze diensten pagina voor een overzicht van onze specialisaties

Door geen contract te hebben zijn er geen strenge regels van de zorgverzekeraars en kan ik mij meer richten op het belangrijkste: de klant en de behandeling. Als de behandelend therapeut kan ik beter inschatten wat er op dat moment nodig is zonder druk van een zorgverzekeraar. Ik kies er bewust voor om deze extra tijd in u te investeren in plaats van administratieve afhandelingen. Door contractvrij te werken heb ik ook niets te maken met de behandelindex, wat kan inhouden dat er bij een gecontracteerde praktijk minder behandelingen vergoedt worden dan waar je voor verzekerd bent.

Na de behandeling ontvang je een factuur die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar. De verzekeraar betaalt het bedrag volledig of gedeeltelijk terug (gemiddeld 75%, afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar).

Vragen?

Heb je vragen? Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

 

X