Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 10:00 - 18:00
Google API Error: You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Patiënt ervaringen

 • Remy BakkerRemy Bakker

  Top fysio en goeie vriend. Heeft verstand van behandelingen en begeleid goed.

  Lees verder
 • Twan van DinterenTwan van Dinteren

  Christiaan is een professionele en zeer betrokken fysio. De woorden "Dat gaat niet lukken" komen niet in zijn woordenboek voor. Als ik een doel of idee voor een race heb is hij het er vaak niet mee eens maar zorgt er voor (zover mogelijk) dat ik er helemaal klaar voor ben. Ik zou Christiaan iedereen aanbevelen die blessures heeft en/of dit wilt voorkomen.👍💪

  Lees verder
 • Jeffrey LaterveerJeffrey Laterveer

  Ik heb als iemand die topsport doet en zelf werkzaam is als personal trainer de afgelopen jaren veel fysiotherapeuten gezien en ook zelf gehad.
  Christian is by far de meest betrokken en kundige fysiotherapeut die ik ooit heb gehad!
  Als je weet dat het iemands hobby is om zich verder te verdiepen in zijn vakgebied dan weet je dat je goed zit!

  5 dagen na mijn knie operatie zijn we al begonnen met het langzaam opbouwen en vergroten van de belastbaarheid, inmiddels ben ik bijna weer de oude mede dankzij zijn pro-actieve aanpak.

  De meeste fysio's werken je gauw weer de deur uit, maar Christian neemt echt de tijd voor je als patiënt, daarbuiten is zijn agenda flexibel wat voor mij als drukke ondernemer een groot pluspunt is!

  Ik reis dan ook graag 50 minuten naar zijn praktijk, kortom een gigantische aanrader voor iedereen die serieus met krachtsport bezig is!

  Lees verder
 • Yvette van den BoomenYvette van den Boomen

  Iemand die echt weet waar hij het over heeft. Top praktijk... echte aanrader!

  Lees verder
 • Gee TiesenGee Tiesen

  erg professioneel, en zeer gerichte behandelmethode

  zeer tevreden !

  Lees verder
 • Rick Van MelisRick Van Melis

  Top fysio.
  Heb veel andere praktijken geprobeerd, waar zij faalden weet Christiaan door te pakken met zijn kennis en kunde!

  Lees verder
 • John Van GiessenJohn Van Giessen

  Goede fysio, met verstand van zaken! Kan elk moment bij hem aankloppen en wil altijd met je op zoek naar het probleem en daar helpen waar hij kan!

  Lees verder
 • Amke van den HeuvelAmke van den Heuvel

  Goede, deskundige en fijne begeleiding. Ik kon snel terecht met mijn knieklachten. Ik had maanden veel pijn gehad en was beperkt in mijn bewegingen. Door de effectieve oefeningen en tips was ik snel klachtenvrij! Super fijn!
  Wil je goede fysio: Ga dan naar CSM fysiotherapie! Een echte aanrader!

  Lees verder
 • Mark de BresserMark de Bresser

  Echt een fysiotherapeut die weet waar die over praat! Met rugklachten bij Christian aangeklopt. Die heeft meteen alles goed onderzocht wat het zou kunnen zijn en me weer overal vanaf geholpen. Een echte aanrader!

  Lees verder
 • Wouter SteenbakkersWouter Steenbakkers

  Na een auto-ongeluk had ik na een aantal weken nog steeds veel last van mijn rug. Zelfs medicatie hielp niet tegen de pijn. Tijdens de eerste sessie heeft chris na een vragenrondje mijn rug gekraakt en herstel-oefeningen gegeven. Na een paar behandelingen ben ik nu pijnloos.

  Lees verder
 • Sandra Sallé - RobbenSandra Sallé - Robben

  fijne fysiotherapeut. kijkt goed naar de oorzaak van het probleem, waardoor de blessure niet alleen nu wordt verholpen maar ook voor een volgende keer wordt voorkomen.

  Lees verder
 • Rolf BusmanRolf Busman

  Er is aandacht, er is contact, ik ben naar huis gegaan met een programma, ik ben er achter gekomen (dankzij Christian Benschop) dat ik mijn trainen op een andere manier aan moet pakken. Ik ben vervolgens gaan trainen en ben al een flink aantal maanden klachtenvrij. Ik heb besloten nog een lange tijd bij hem onder behandeling te blijven om zo onder zijn supervisie krachttraining te doen (met middelen die ik aanschaf om thuis te trainen). Echt een aanrader!!

  Lees verder
 • Macy SmuldersMacy Smulders

  Hele fijne fysiotherapeut!! Heb schouderproblemen gehad waar Christian mij goed en snel vanaf heeft kunnen helpen! Aanrader!��

  Lees verder
 • Brandon van het NederendBrandon van het Nederend

  Erg fijne fysio. Luistert echt naar je klachten en probeert te kern van het probleem op te lossen op een manier die voor jou werkt.

  Lees verder
 • Miranda VissetMiranda Visset

  Ik ben sinds enige maanden patient bij Christian. Chronische rugklachten en al veel fysiotherapeuten gezien. Zijn unieke visie op het behandelen van rug pijn werkt uitstekend bij mij. Ik ben zo goed als klachten vrij. Heb weer plezier aan bewegen.

  Lees verder
 • Michael WillemenMichael Willemen

  waar andere fysio,s stoppen gaat Christiaan door .

  was eerst bij een andere fysio partijk geweest en het advies was 6 maanden niet trainen , verder konden ze niks doen.

  nou dit was niet waar ik op hoopte en ben naar CSM fysiotherapeut gegaan en die heeft me super geholpen en dezelfde dag kon ik weer trainen op een aangepaste manier.

  top 👍💪

  Lees verder
 • Sarah HermensSarah Hermens

  Tijdens het sporten kreeg ik steeds meer last van mijn knie. Door weer opnieuw te beginnen maar op de juiste manier merk ik dat ik er bijna geen last meer van heb. Door Christian heb ik weer zin in het sporten en zie ik vooruitgang.

  Lees verder
 • Luuk van AakenLuuk van Aaken

  Echt een fysiotherapeut die kijkt naar waar de problemen zitten. Door CSM Fysiotherapie ben ik van mijn rugklachten af en kan ik weer optimaal trainen.

  Lees verder
 • Marco van de KerkhofMarco van de Kerkhof

  CSM helpt voor mij enorm om zowel preventief blessures te voorkomen alsook bestaande blessures te behandelen. Ik doe al aardig wat jaartjes krachtsport en heb meerdere fysiotherapeuten gehad waarover ik niet echt tevreden was. Meestal kreeg ik als advies dat ik lichter moest trainen of maar even moest stoppen. Christian van CSM doet zelf ook krachtsport en weet beter hoe hij met krachtsporters moet omgaan. Voor mij de ideale fysio met een professionele en doelgerichte aanpak!

  Lees verder
 • Jeanette SolliJeanette Solli

  Ik kwam naar CSM Fysiotherapie met langdurige rugklachten waarvoor ik vanalles al had geprobeerd. De eerste behandeling gingen we kijken naar mijn squat technieken om achter te komen waar dit vandaan zou komen. De behandelingen daarna hebben we de spieren nog aangepakt. Alles was op jou afgesteld en dat was super prettig. Echt een aanrader!

  Lees verder
 • Cindy VeraCindy Vera

  Top fysiotherapeut! Zeer professioneel en deskundig! Heel erg blij met alle hulp, behandelingen en adviezen. Een aanrader!

  Lees verder

 

Daarnaast wordt CSM Fysiotherapie als volgt beoordeeld:

X