Adres
Zandweg 15AB
5683 CK, Best
Openingstijden
Ma - Woe - Vrij: 10:00 - 18:00
Di - Do: Op aanvraag

Patiënt ervaringen

 • Rick Van MelisRick Van Melis

  Top fysio.
  Heb veel andere praktijken geprobeerd, waar zij faalden weet Christiaan door te pakken met zijn kennis en kunde!

  Lees verder
 • Sandra Sallé - RobbenSandra Sallé - Robben

  fijne fysiotherapeut. kijkt goed naar de oorzaak van het probleem, waardoor de blessure niet alleen nu wordt verholpen maar ook voor een volgende keer wordt voorkomen.

  Lees verder
 • Evert-Jan van den DungenEvert-Jan van den Dungen

  Super fysiotherapeut. Met de combinatie van het trainen om de zwakke plek heeb en de goede begeleiding was ik snel van mijn blessure af.

  Lees verder
 • Iris van BoekelIris van Boekel

  Na heel veel fysio behandelingen ben ik bij CSM Fysiotherapie terecht gekomen. Na enkele behandelingen ben ik al een stuk meer van mijn klachten af! Door de oefeningen die ik moet doen heb ik een stuk meer besef van de houding die ik moet aannemen.

  Lees verder
 • Mark de BresserMark de Bresser

  Echt een fysiotherapeut die weet waar die over praat! Met rugklachten bij Christian aangeklopt. Die heeft meteen alles goed onderzocht wat het zou kunnen zijn en me weer overal vanaf geholpen. Een echte aanrader!

  Lees verder
 • Remy BakkerRemy Bakker

  Top fysio en goeie vriend. Heeft verstand van behandelingen en begeleid goed.

  Lees verder
 • Cindy VeraCindy Vera

  Top fysiotherapeut! Zeer professioneel en deskundig! Heel erg blij met alle hulp, behandelingen en adviezen. Een aanrader!

  Lees verder
 • John Van GiessenJohn Van Giessen

  Goede fysio, met verstand van zaken! Kan elk moment bij hem aankloppen en wil altijd met je op zoek naar het probleem en daar helpen waar hij kan!

  Lees verder
 • Joey HenraathJoey Henraath

  Top fysio met verstand van zaken op het gebied van krachttraining!

  Lees verder
 • Brandon van het NederendBrandon van het Nederend

  Erg fijne fysio. Luistert echt naar je klachten en probeert te kern van het probleem op te lossen op een manier die voor jou werkt.

  Lees verder
 • Amke van den HeuvelAmke van den Heuvel

  Goede, deskundige en fijne begeleiding. Ik kon snel terecht met mijn knieklachten. Ik had maanden veel pijn gehad en was beperkt in mijn bewegingen. Door de effectieve oefeningen en tips was ik snel klachtenvrij! Super fijn!
  Wil je goede fysio: Ga dan naar CSM fysiotherapie! Een echte aanrader!

  Lees verder
 • Ellen AartseEllen Aartse

  Super fysiotherapeut! Neemt de tijd om samen met jou een manier te vinden waarop je het beste kunt sporten met jouw klachten. Dus niet stil blijven zitten, maar verantwoord aan de gang (blijven). Dat werkt!

  Lees verder
 • Thomas van TuylThomas van Tuyl

  Super fijne behandelingen gehad. Hele aardige gozer met een vlotte babbel en zeer bekwaam in zijn werk. In mijn optiek de beste van de regio 👍

  Lees verder
 • Luuk van AakenLuuk van Aaken

  Echt een fysiotherapeut die kijkt naar waar de problemen zitten. Door CSM Fysiotherapie ben ik van mijn rugklachten af en kan ik weer optimaal trainen.

  Lees verder
 • Yvette van den BoomenYvette van den Boomen

  Iemand die echt weet waar hij het over heeft. Top praktijk... echte aanrader!

  Lees verder
 • Miranda VissetMiranda Visset

  Ik ben sinds enige maanden patient bij Christian. Chronische rugklachten en al veel fysiotherapeuten gezien. Zijn unieke visie op het behandelen van rug pijn werkt uitstekend bij mij. Ik ben zo goed als klachten vrij. Heb weer plezier aan bewegen.

  Lees verder
 • Wouter SteenbakkersWouter Steenbakkers

  Na een auto-ongeluk had ik na een aantal weken nog steeds veel last van mijn rug. Zelfs medicatie hielp niet tegen de pijn. Tijdens de eerste sessie heeft chris na een vragenrondje mijn rug gekraakt en herstel-oefeningen gegeven. Na een paar behandelingen ben ik nu pijnloos.

  Lees verder
 • Jeffrey LaterveerJeffrey Laterveer

  Ik heb als iemand die topsport doet en zelf werkzaam is als personal trainer de afgelopen jaren veel fysiotherapeuten gezien en ook zelf gehad.
  Christian is by far de meest betrokken en kundige fysiotherapeut die ik ooit heb gehad!
  Als je weet dat het iemands hobby is om zich verder te verdiepen in zijn vakgebied dan weet je dat je goed zit!

  5 dagen na mijn knie operatie zijn we al begonnen met het langzaam opbouwen en vergroten van de belastbaarheid, inmiddels ben ik bijna weer de oude mede dankzij zijn pro-actieve aanpak.

  De meeste fysio's werken je gauw weer de deur uit, maar Christian neemt echt de tijd voor je als patiënt, daarbuiten is zijn agenda flexibel wat voor mij als drukke ondernemer een groot pluspunt is!

  Ik reis dan ook graag 50 minuten naar zijn praktijk, kortom een gigantische aanrader voor iedereen die serieus met krachtsport bezig is!

  Lees verder
 • Rolf BusmanRolf Busman

  Er is aandacht, er is contact, ik ben naar huis gegaan met een programma, ik ben er achter gekomen (dankzij Christian Benschop) dat ik mijn trainen op een andere manier aan moet pakken. Ik ben vervolgens gaan trainen en ben al een flink aantal maanden klachtenvrij. Ik heb besloten nog een lange tijd bij hem onder behandeling te blijven om zo onder zijn supervisie krachttraining te doen (met middelen die ik aanschaf om thuis te trainen). Echt een aanrader!!

  Lees verder
 • Twan van DinterenTwan van Dinteren

  Christiaan is een professionele en zeer betrokken fysio. De woorden "Dat gaat niet lukken" komen niet in zijn woordenboek voor. Als ik een doel of idee voor een race heb is hij het er vaak niet mee eens maar zorgt er voor (zover mogelijk) dat ik er helemaal klaar voor ben. Ik zou Christiaan iedereen aanbevelen die blessures heeft en/of dit wilt voorkomen.👍💪

  Lees verder
 • Macy SmuldersMacy Smulders

  Hele fijne fysiotherapeut!! Heb schouderproblemen gehad waar Christian mij goed en snel vanaf heeft kunnen helpen! Aanrader!��

  Lees verder
 • Dominique DoDominique Do

  Top Praktijk en Top fysio!!
  Kan alleen maar mensen aanraden om hierheen te gaan!!

  Lees verder

 

Daarnaast wordt CSM Fysiotherapie als volgt beoordeeld:

Open chat
Hulp nodig?
Welkom op de chat van CSM Fysiotherapie. Waarmee kan ik je helpen?
Powered by
X