fbpx

Blessurepreventie en revalidatietraining

Een vervelende sportblessure opgelopen of  revalideren na een ongeval ?   Er wordt gekeken naar de mogelijkheden  en op basis daarvan worden de juiste oefeningen / technieken bepaald.  Revalidatie training en blessurepreventie technieken kunnen  ook een onderdeel zijn van de fysiotherapeutische behandelingen.

CSM Fysiotherapie heeft veel ervaring  op het gebied van krachttraining en het behandelen van  (kracht) sporters. Zijn er bijvoorbeeld vragen over het correct uitvoeren van een bepaalde oefening ? Dan kan CSM Fysiotherapie hier ook veel voor betekenen.

CSM FysiotherapieCSM Fysiotherapie

Blessure preventie

Blessures kunnen helaas een vervelend onderdeel zijn van onze training. Gelukkig kunnen we in veel gevallen hier wat aan doen. We kunnen kijken naar de techniek van de uitgevoerde oefeningen, hoe is het gesteld met de kracht, coördinatie en de mobiliteit.

Revalidatie

Gaat het om een langer traject, bijvoorbeeld een chronische rugklachten of heb je misschien een operatie ondergaan aan bijvoorbeeld de schouder. Dan spreken we over een revalidatietraject.

Over het algemeen genomen is dit een langer traject en hier nemen we uitgebreid de tijd om oefeningen geleidelijk aan op te bouwen wat jouw belastbaarheid aan kan.We beginnen vanuit de basis en vanuit daar gaan we werken aan de vooraf opgestelde doelstellingen.

 

X